Parning på g

Nu händer allting på en gång!

Dixie var planerad att börja löpa först i slutet på februari början av mars, men beslöt sig för att börja i veckan istället. Planeringen fick snabbas på i ultra fart och resan till Danmark och Cooper (skovfarmen’s red and tan Ubbe) är runt hörnet.

Fröken fyllde även 4år i veckan och jag insåg precis hur fort tiden går…! Det känns både som att hon alltid varit hos oss för hon är så självklar i våra liv men också som att det var nyss som hon var en liten påhittig illbatting.

Tyvärr är jag inte lika aktiv på bloggen som jag en gång var, så de flesta uppdateringar och ”vardagliga poster” kan man följa på Instagram, ni hittar oss på Vajkings. Men jag kommer självklart dela information fortlöpande även på hemsidan.

En kennelnamns ansökan är skickad och jag hoppas den blir godkänd när som helst.

Så nu fortsätter vi med planeringen och ber till alla högre makter att allt går vägen 🤞🤞🤞

Publicerad av Kelpie Liv

Mycket hund mycket hundtankar och mycket kelpie - enjoy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: