2v imorgon

2v har gått i rasande fart..! Alla ökar stadigt i vikt och mår bra. Ett par har börjat att tukta omkring på ostadiga ben, men det går undan när de får in snitsen på det!

Jag har klippt klorna i 2 omgångar, de precis som resten av valparna växer som ogräs. Jag passar på när de ligger utslagna efter de har ätit. Dagen till ära så har 2 st gläntat på ögonen idag. Black and tan tiken och den svarta hanen, imorgon är jag säker på att någon mer kommer glänta på ögonlocken. En extra koll av att valpsäkra tomten har påbörjats, och vi har även börjat förbereda valparnas flytt ner till undervåningen som lär ske någon gång nästa vecka. Rummet har ställts iordning och valp hagen har börjat komma upp. Ska bli roligt och spännande att få ge dem en annan miljö när de är redo för världen utanför.

Dixie börjar tycka att det är lite tråkigt att vara där uppe själv och kommer ner emellanåt för sällskap eller visar att hon vill att man ska följa med upp så hon har sällskap hos valparna. Tror hon kommer tycka det är skönt att valparna får komma ner.

De andra 2 grabbarna här hemma har olika grad av intresse för familjens nykomlingar. Opium vill väldigt gärna titta på dom men Dixie är inte okej att han är i närheten av valparna än så han får vänta och lukta på avstånd. Dunder släpper hon lite närmare men han får heller inte komma för nära. Och Dunder i sig är rätt ointresserad och är mest nyfiken o se om det finns någon gömd matbit i närheten.

Publicerad av Kelpie Liv

Mycket hund mycket hundtankar och mycket kelpie - enjoy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: